Heftig verhaal Roza en de eerste vonkjes in Gestrand Op Honeymoon Island (2024)

Alle vijf de koppels zijn inmiddels getrouwd in Gestrand Op Honeymoon Island én ook gedropt op hun onbewoonde eiland. En dat gaat er inmiddels al erg wisselend aan toe, waar de eerste vonkjes ook overslaan. En de eerste irraties daar zijn.

Klam strandbedje

Bij Jesta en Steve verliep de eerste nacht net zo soepel als de eerste dag. Ze hebben heel veel gekletst en het lijkt echt een potentiële match te worden. Er is ook al wat gekust, maar daar bleef het voorlopig bij in het klamme strandbedje. Als er een eerste kist aan komt drijven is het enthousiasme groot. Zowel voor schone kleding, als voor de fotoboeken. Die leveren heel wat hilariteit op en zo leren ze elkaar nog wat beter kennen.

Vrouwelijk voelen

Roza en Patrick hebben hun draai nog altijd niet echt gevonden, tenminste vooral Roza zit er niet lekker in. Wanneer Patrick in de ochtend actief een kokosnoot begint te hakken, staat ze al te zuchten. “Hij heeft geen idee hoe de locals dat doen. Dan denk ik ‘Roza loop even een rondje’, maar is het toch snel ‘ok ik doe het wel’. Hij heeft er geen ervaring mee en die voorbereidingen thuis niet getroffen…” En al snel blijkt waarom Roza er zo in staat. “Ik wil me vrouwelijk voelen in een relatie. Als ik steeds het voortouw moet nemen, dan heb ik het gevoel dat ik in de mannelijke rol zit.”

Oma van Roza vermoord

De kist met kleding en foto’s maakt heel wat los. Want zodra de foto’s van het huis van Roza worden bekeken breekt ze volledig. “Ik heb altijd tegen mijn oma gezegd dat ik in haar huis wilde gaan wonen”, waarop ze begint te snikken. “Ze is daar overvallen en vermoord. Ik mis haar zo ontzettend erg.” Dit is tien jaar geleden gebeurd en vier jaar terug heeft Roza het huis gekocht. “We zijn het nu weer helemaal aan het opbouwen.” Bij dit hele verhaal breekt Patrick ook. Terug geland gaan ze aan de slag met de klamboe, waar toch weer snel ruis ontstaat. “Ik verwacht in een relatie toch een andere dynamiek”, vertelt Roza. Patrick blijft een stuk positiever. “Ik vind dat er progressie wordt geboekt, in ieder geval in de ontdekkingstocht naar elkaar toe.”

Prinsesje

Rowan en Elvion worden niet al te fit wakker en dat levert al snel irritaties op. Ze gaan opnieuw proberen om vuur te maken, maar dat duurt opnieuw een eeuwigheid. Daar blijkt dat ze veel verschillen qua karakter. Rowan is erg snel geïrriteerd, waar Elvion graag alles chill bekijkt. En ergens ziet Rowan dat als goed. “Iemand die mij rustig kan houden.” Maar of dat het wint van de snel groeiende ergernis? Want koken? Ja Elvion kan het wel, maar doet het thuis nooit. En zo lijken de twee steeds vaker langs elkaar heen te praten. Rowan: “Ik wil wel wat smaak aan mijn noodles, maar meneer begon ze rauw uit de pot te eten.” Want Elvion had wat anders verwacht. “Ik dacht dat we een mooie hut kregen, champagne en taart. Met een privé chef, ja ik kan een prinsesje zijn. Ik vind dat ik het verdien om verwend te worden.”

Champagne vliegt rond

We maken kennis met Roy, die zichzelf gelijk als mafkees omschrijft dat hij aan Gestrand Op Honeymoon Island meedoet. Hij is vooral klaar om echt te gaan settelen. En daarvoor komt Anna Lucia voor hem naar de Filipijnen. Allebei zijn ze dolblij elkaar te zien, want ze stonden allebei bovenaan hun lijstje na de speeddates. De ruige Roy vliegt vervolgens over het eiland. De champagne wordt rond gespoten, de taart aangevallen en Anna bekijkt het allemaal van een afstandje. “Ik ben meer van het eerst bekijken en daarna pas doen. Roy is duidelijk wat impulsiever.” Het vuurtje brandde snel, al was het een race tegen de klok voor de zon onder was.

Echte survivor

Als vijfde en laatste stel zien we Laura en Tom naar hun bruiloft toewerken. En daar blijkt dat Tom zich uitgebreid heeft voorbereid in het leren maken van vuur en andere nuttige vaardigheden op een onbewoond eiland. De bruiloft verloopt heel soepel en ze zijn heel duidelijk klaar voor het avontuur. Laura: “Hij komt echt over als een survivor, die mij gaat helpen op het eiland.” De voorbereidingen werpen hun vruchten af, want het vuur was snel aan. Laura stort zich op de vis en ze hebben de champagne bewaard voor de avond. Zo wordt het een mooie eerste avond.

Niets missen over Gestrand Op Honeymoon Island? Word lid van deze gezellig Facebook-groep!

FacebookTwitterLinkedIn

Heftig verhaal Roza en de eerste vonkjes in Gestrand Op Honeymoon Island (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Domingo Moore

Last Updated:

Views: 6025

Rating: 4.2 / 5 (73 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Domingo Moore

Birthday: 1997-05-20

Address: 6485 Kohler Route, Antonioton, VT 77375-0299

Phone: +3213869077934

Job: Sales Analyst

Hobby: Kayaking, Roller skating, Cabaret, Rugby, Homebrewing, Creative writing, amateur radio

Introduction: My name is Domingo Moore, I am a attractive, gorgeous, funny, jolly, spotless, nice, fantastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.